Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Calzonovo zotrvanie na lavičke Slovenska čoraz reálnejšie: Neapol zvažuje angažovanie hviezdneho trénera

NEAPOL - Zotrvanie na slovenskej lavičke sa zdá čoraz reálnejšie. Neapol chce Calzonu nahradiť hviezdnym menom!
Tréner Francesco Calzona.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zdá sa, že dilema Slovensko verzus Neapol, ktorú má Francesco Calzona, bude čoskoro rozseknutá. Na lavičke Partenopei má zmluvu len do konca aktuálnej sezóny, no napriek počiatočnému zlepšeniu tímové výkony znovu upadli.

Neapol naposledy v Serie A doma prehral s Atalantou rozdielom triedy 0:3 a celkovo nevyhral už štvrtý súťažný duel v rade. Päť bodov stráca na pohárovú Európu. To nie sú výsledky, aké si predstavuje vedenie klubu.

Prečítajte si aj

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.VIDEO Calzona to po prvej prehre povedal na plné ústa: Nie je to v poriadku, každý vie o problémoch Neapola!

Prezident Aurelio De Laurentiis je pripravený angažovať hviezdneho talianskeho trénera Antonia Conteho. Ponúknuť mu chce zmluvu s platom osem miliónov eur ročne. Informuje o tom portál goal.com. Podľa De Laurentiisa Conte má schopnosti, aby dokázal Neapol v budúcej sezóne vrátiť do špičky talianskej ligy.

De Laurentiis je zároveň ochotný ponúknuť 54-ročnému odborníkovi okrem lukratívneho platu aj široké právomoci v oblasti riadenia prestupovej politiky tímu a menovania športového riaditeľa klubu. Conte naposledy viedol Tottenham, na lavičke "kohútov" bol od novembra 2021 do marca 2023.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články