Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tiká prestupová bomba? O slovenského reprezentanta sa bijú kluby z najlepších európskych líg

OSTRAVA - Obrovský záujem o slovenského mladíka! Nášho reprezentanta majú v hľadáčiku kluby z najlepších európskych líg.
Slovenská futbalová reprezentácia.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

21-ročný slovenský reprezentačný stredopoliar Tomáš Rigo v hľadáčiku klubov z popredných európskych líg, potvrdil to jeho agent Martin Štěpanovský. O Riga, ktorý pred nedávnym dvojzápasom prípravných stretnutí proti Rakúsku a Nórsku, dostal premiérovú pozvánku do seniorského národného tímu, je veľký záujem.

"V rámci našej agentúry sa o ňom intenzívne bavíme. Vo veku už čochvíľa 22 rokov nie je na čo čakať,“ avizuje blížiaci sa Rigov prestup Martin Štěpanovský v podcaste Kudy běží zajíc s Ondřejom Novotným. Podľa odhadu agenta je trhová cena hráča dva milióny eur.

Prečítajte si aj

Futbalista Plzne Tomáš Chorý (uprostred), hráči Fiorentiny Lucas Martinez Quarta (vľavo) a Rolando Mandragora bojujú.Slovenský futbal o tom môže len snívať! Plzeň dostala Česko medzi absolútnu elitu

Štěpanovský potvrdil záujem o Tomáša Riga aj pre šport.sk. "O hráča je záujem aj v najlepších európskych ligách, aktuálne však riešime, ktorý krok by bol pre Tomáša najlepší, pretože registrujeme záujem o neho z viacerých krajín."

Tomáš Rigo je hráčom Baníka Ostrava, kam prišiel vlani v lete zo Slavie Praha. Pražský klub si na slovenského futbalistu udržal predkupné právo. To môže využiť, ak dorovná najvyššiu ponuku potenciálneho záujemca. S návratom do Slavie by však musel súhlasiť aj samotný hráč, čo sa zdá byť nepravdepodobné v prípade záujemcu z popredných európskych súťaží.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: šport.sk, podcast Kudy běží zajíc

Diskusia

Podobné články