Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Luca Toni spomínal na Van Gaala: Ako diktátor! Raz si pred nami vyzliekol nohavice a...

RÍM - Bývalý taliansky útočník Luca Toni spomínal na trénera Louisa Van Gaala. Správal sa ako diktátor! Raz si pred nami vyzliekol nohavice a...
Louis van Gaal na lavičke Holandska.
Zdroj: TASR/AP - Luca Bruno
Zdieľajte:

Bývalý taliansky útočník Bayernu Mníchov Luca Toni spomínal na spoluprácu s holandským trénerom Louisom Van Gaalom. Ako mnoho iných hráčov, ani Toni nemá na spoluprácu s Van Gaalom práve najlepšie spomienky.

"Má hrozný charakter a nesprávny prístup k hráčom. Ku všetkým, okrem svojho vnútorného kruhu, ktorý tvoria Holanďania, sa správa ako diktátor," cituje Reddit bývalého talianskeho futbalistu.

Prečítajte si aj

Nórsky útočník Manchestru City Erling Haaland.VIDEO Čo tam robil? Haalanda po šlágri Ligy majstrov nachytali v šatni Realu!

"Jedného dňa povedal tímu: Nemáte také gule ako ja, a vyzliekol si nohavice. Mal však veľké brucho, takže sme jeho gule nevideli," prezradil Talian pikantnú príhodu s holandským koučom.

Luca Toni hral za Bayern v rokoch 2007 až 2010. Počas svojho pôsobenia v Bavorsku odohral 89 zápasov vo všetkých súťažiach, strelil v nich 58 gólov a pridal 25 asistencií. Van Gaal trénoval Bavorov v rokoch 2009 až 2011.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Reddit

Diskusia

Podobné články