Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Parížske besnenie Neymara: Hádky, urážky a bitky so spoluhráčmi, chodil na tréningy opitý

PARÍŽ - Veľké odhalenie! Neymar bol v PSG neznesiteľný, hádky, urážky a bitky so spoluhráčmi, opitý na tréningoch.
Neymar by mal dres PSG opäť vymeniť za ten barcelonský.
Zdroj: TASR/AP - Yoon Dong-jin
Zdieľajte:

Brazílčana Neymara sprevádza kontroverzná povesť. Je to výborný futbalista, ale s hroznou životosprávou a správaním. Potvrdzuje to aj najnovšie odhalenie francúzskeho magazínu France Football, ktorý informuje o veľkých problémoch, ktoré mal Brazílčan v Paríži v roku 2022.

Podľa portálu L´Equipé o tom France Football informoval nemenovaný zdroj. Malo sa jednať o viacero kontroverzných situácií. Po jednom z prehratých tréningových zápasov sa Neymar pokúsil fyzicky napadnúť mladého spoluhráča Ismaela Gharbiho. Ich konflikt sprevádzala aj salva nadávok a urážok, Neymar sa pokúsil spoluhráčovi dať hlavičku.

Prečítajte si aj

Lionel Messi v drese Interu Miami.VIDEO Messi predviedol svoju genialitu: Nádherná gólová strela a prihrávka ako z inej planéty

Neymar mal problém aj s portugalským spoluhráčom Vitinhom. "Bol nenávistný voči Vitinhovi. Portugalčan to vždy popieral, pretože sa snažil byť milý a nechcel žiadne problémy. No Neymar ho pravidelne urážal,“ prezradil zdroj z prostredia PSG pre France Football.

Neymar sa chcel zapojiť aj do konfliktu Lionela Messiho s Achrafom Hakimim, no zabránil mu v tom Sergio Ramos. Neymar niekoľkokrát prišiel na tréning tímu pod vplyvom alkoholu, netají sa obľubami nočných párty a pokru. "Nebol to vôbec dobrý obraz profesionálneho futbalistu," dodáva zdroj pre France Football.

Neymar je aktuálne hráčom saudskoarabského tímu Al-Hilal. Na jeseň utrpel v kvalifikačnom zápase v drese Brazílie vážne zranenie kolena, pre ktoré mu predčasne skončila sezóna.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: L´Equipe, France Football

Diskusia

Podobné články