Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Francúzska ministerka športu reaguje na odchod Mbappého z PSG a dodáva: Chceme ho vidieť na olympiáde

PARÍŽ - Francúzska ministerka športu reaguje na odchod Kyliana Mbappeho z PSG a dodáva: Chceme ho vidieť na olympiáde.
Kylian Mbappe oslavuje so spoluhráčmi z PSG.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

O odchode francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho z PSG do Realu Madrid po tejto sezóne sa hovorí ako o hotovej veci. Jeden z najlepších hráčov sveta si aktuálne užíva postup do semifinále Ligy majstrov cez španielsku Barcelonu.

Francúzska ministerka športu Amélie Oudea-Castera hovorila o potenciálnom odchode Mbappeho z Paríža. "Už nám dal skutočne veľa, inšpiroval Ligue 1 a inšpiroval nás všetkých. Samozrejme sme naštvaní, pretože ho chceme vidieť viac na našich ihriskách, sledovať ho hrať čo najčastejšie," cituje Oudeu-Casteru francúzsky RMC Sport.

Prečítajte si aj

Francúzsky útočník Kylian Mbappe.Ovplyvní postup PSG cez Barcelonu Mbappeho rozhodnutie o budúcnosti? Útočník to povedal jasne

"Ale potrebuje pokračovať v budovaní svojej kariéry, rozhodnutie je na ňom. Pripomínam, že zostáva naším kapitánom vo francúzskom národnom tíme a naozaj chcem, aby hral na olympijských hrách," želá si francúzska ministerka športu účasť Mbappeho na letnej olympiáde v Paríži.

Mbappe už vo februári údajne podpísal päťročnú zmluvu s Realom Madrid. Jeho účasť na domácej olympiáde je otázna, pretože "biely balet" údajne nechce na tento turnaj uvoľniť svojich hráčov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RMC Sport

Diskusia

Podobné články