Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kozák odišiel nahnevaný ešte pred zápasom: Hlúposť! Nemusíte ďalšie otázky ani dávať, keď chcete provokovať

TRENČÍN - Futbalisti AS Trenčín prehrali v 6. kole nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o udržanie s FC Košice 1:2. O triumfe hostí rozhodol vo ôsmej minúte nadstavenia Lukáš Fabiš.
Hlavný tréner FC Košice Ján Kozák mladší.
Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

Trenčania sú v neúplnej tabuľke so ziskom 39 bodov na 8. mieste. Košičanom patrí s 24 bodmi 10. priečka.

Ešte pred dôležitým stretnutím ale komentátor Marek Arpáš otázkami poriadne vytočil hosťujúceho trénera Jána Kozáka mladšieho. "Napriek tomu, že sa v uplynulých týždňoch vaša hra zlepšila, výsledky neprichádzajú a klesli ste až na barážovú priečku. Aká je nálada v klube? Stojí vedenie za vami, alebo vám nebodaj dalo nejaké ultimátum?" narážal redaktor TV Markíza na čiernu sériu Košíc, ktoré pred súbojom s Trenčím vyhrali v posledných šiestich zápasoch len s poslednými Zlatými Moravcami.

"Ďalšia otázka, poďme ďalej," reagoval podráždene Kozák a po reakcii moderátora, že otázka bola oprávnená, Kozák dodal: "Myslíte? Ja si myslím, že nie."

Prečítajte si aj

Lavička (Ilustračné foto).Čierny deň pre tradičný klub: Po dlhých 35 rokoch musia opustiť elitnú ligu!

"Poďme ďalej, hlúposť. Nemusíte ďalšie otázky ani dávať, keď chcete takto provokovať," nevydržal to už Kozák a následne odišiel od mikrofónu.

Po triumfe v Trenčíne už mal Kozák lepšiu náladu: "Hrali sme v Trenčíne obetavo, organizovane a tentokrát sme mali v závere aj trošku šťastia, ktoré potrebujete vo futbale aj v živote. Aj predtým sme mali kvalitné zápasy, len sme ich nezvládli. Sme nováčik a sme pod tlakom. Hráči bojujú za Košice a každý zápas je pre nás ťažký, ale vidieť, že chlapci chcú klub zachrániť. Takto musíme pokračovať a verím, že Košice v lige zachránime.”

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články