window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nevídaný škandál: Chorvátska hviezda po zisku bronzu ostro zaútočila na novinárov, to bola paľba!

DOHA - To bola paľba! Chorvátska hviezda sa po zisku bronzu postarala o nevídaný škandál, ostrý útok na novinárov.
Dejan Lovren s Chorvátskom na MS 2022 získal bronz.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Chorvátsko získalo na majstrovstvách sveta v Katare bronz po výhre s Marokom. Ďalší obrovský úspech pre túto malú krajinu a po striebre z Ruska ďalší cenný kov do zbierky.

Lovren sa postaral o poriadny škandál

Skúsený obranca Dejan Lovren sa však krátko po odchode z ihriska postaral o nevídaný škandál, keď ostro zaútočil na novinárov, ktorí ho požiadali o vyjadrenie.

Prečítajte si aj

Luka Modrič a chorvátsky tréner Zlatko Dalič s bronzovými medailami.VIDEO Na toto fanúšikovia čakali: Hviezdny Modrič po zisku bronzu prehovoril o reprezentačnej budúcnosti!

„Od začiatku si tomu neveril. Teraz sa usmievaš, ty smrad! Ty a táto pani. Nezaznamenali ste to, však! Vy sa môžete takto správať a ja nie. Ľudia si z vás robia srandu," spustil paľbu skúsený líder defenzívy Zenitu Petrohrad.

Práve pre pôsobenie v Rusku je ex-obranca Liverpoolu častým terčom kritiky chorvátskych novinárov a možno práve to bol dôvod jeho výbuchu. O incidente informoval srbský web Kurir, ktorý má priamo v Dohe svojho novinára.

Lovren nielenže po invázii Ruska na Ukrajinu zostal v krajine agresora pôsobiť , ale verejne sa Ruska aj zastáva a vehementne bol proti jeho vyradeniu zo súťaží.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Kurir

Diskusia

Podobné články