window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najkrajšia futbalistka sveta otvorene: Veľmi známa osoba mi ponúkla 100 000 eur za noc!

LONDÝN - Označujú ju za najkrajšiu futbalistku sveta. Alisha Lehmannová prezradila, že istá celebrita jej núkala 100 000 eur za noc s ním.
Švajčiarska futbalistka Alisha Lehmannová.
Zdroj: instagram @alishalehmann7
Zdieľajte:

Švajčiarka Alisha Lehmannová je považovaná za najkrajšiu futbalistku sveta. Útočníčka anglickej Aston Villy v podcaste Dir Tea Talk, ktorý moderuje raperka Shirin David, otvorila svoju 13. komnatu a priznala, že dostala bizarnú ponuku.

"Bola som v Miami v jednom klube s priateľmi a zrazu som dostala na mobil správu, na ktorú som neodpovedala. Ale tá istá osoba potom písala bodyguardovi, ktorý sa o mňa staral,“ hovorila Lehmannová.

"Správu písala veľmi známa osoba, predtým sme na seba narazili na tom večierku. Písalo sa v nej: Zaplatím Alishe sto tisíc švajčiarskych frankov, keď so mnou strávi noc,“ dodala 24-ročná švajčiarska hráčka. Sto tisíc švajčiarskych frankov je v prepočte zhruba 104 000 eur.

Prečítajte si aj

Tréner Juventusu Turín Massimiliano Allegri.Juventus s ďalším prešľapom: Turínskeho mladíka vyšetruje polícia, hrozí mu viacročný zákaz činnosti!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: podcast Dir Tea Talk

Diskusia

Podobné články