Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Namiesto hviezdnej zimnej posily facka pre Slovan: Gerson nebol lacná chyba

BRATISLAVA - Z najväčšej zimnej posily ŠK Slovan Bratislava Gersona Rodriguesa je napokon veľká facka pre belasého majstra.
Gerson Rodrigues kope pokutový kop.
Zdroj: TASR - Martin Baumann
Zdieľajte:

Problémový reprezentant Luxemburska má síce v Slovane hosťovanie z ukrajinského Dynama Kyjev platné až do konca kalendárneho roka, ale káder slovenského majstra zrejme opustí už skôr.

Na adresu často rozoberaného kontroverzného útočníka zareagoval v rozhovore pre sport.sk generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava, Ivan Kmotrík mladší.

Rokujú o rozviazaní zmluvy

"Rokujeme o rozviazaní zmluvy, to netreba tajiť. Sme blízko ku korektnej dohode," uviedol k zmluve 28-ročného Gersona Kmotrík mladší. "Získali sme v zime kvalitného futbalistu, ktorý má enormný talent, ale nemali sme skautské oddelenie a tá analýza nebola dostatočne hlboká, aby sme objavili niektoré detaily a predišli tak zlému rozhodnutiu. To rozhodnutie s odstupom času považujeme za zlé. Chválabohu, že to nebol prestup a chválabohu, že to ako klub môžeme riešiť tak, aby klub netrpel," dodal jedným dychom Kmotrík mladší.

Prečítajte si aj

Futbalisti MFK Ružomberok sa tešia s trofejou po víťazstve vo finálovom zápase Slovenského pohára.VIDEO Trnava po pohárovom finále smúti aj zúri: Nikdy sme niečo takéto nespravili!

V zimnom prestupovom období mal majstrovský Slovan možnosť reprezentačného zakončovateľa získať aj na trvalý prestup, ale túto možnosť podľa slov Kmotríka našťastie nevyužil a zostal len pri hosťovaní.

Gerson nebol lacná chyba

"Mali sme možnosť v zime Gersona kúpiť, ale išli sme do formy hosťovania s opciou. Gerson nebol lacná chyba. Nebude to až tak fatálny problém, ako keby sme to urobili na plný transfer," pokračoval šéf Slovana a sebakriticky dodal: "Podarilo sa nám ošetriť niektoré veci. Je to pre nás facka, ponaučenie. Bohužiaľ, bol som súčasťou tohto rozhodnutia a mrzí ma to, ako to dopadlo. Keď veci v klube nefungujú ako by mali, takéto veci sa stanú."

Kanonier Luxemburska, ktorého trhová hodnota sa pohybuje okolo 1,7 milióna eur, za Slovan odohral štyri stretnutia v domácej Niké lige, v ktorých strelil štyri góly a pridal jednu asistenciu. V drese belasých nastúpil aj na dva zápasy Európskej konferenčnej ligy UEFA, v ktorých strelil jeden gól.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, šport.sk

Diskusia

Podobné články