window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Elitu opúšťajú po viac ako 30 rokoch: 132-ročný tradičný klub schytal ďalšiu krutú ranu pod pás!

AMSTERDAM - Ďalšia krutá rana pod pás pre tradičný holandský klub.
Lavička (Ilustračné foto).
Zdroj: Freepik.com
Zdieľajte:

Futbalisti Vitesse sa v novej sezóne nepredstavia ani v druhej navyššej holandskej súťaži. Tamojší zväz (KNVB) klubu odobral licenciu pre pretrvávajúce finančné problémy.

Vitesse je 132-ročný klub sídliaci v meste Arnhem. Do minulého mesiaca ešte pôsobil v prvoligovej Eredivisie, no sezónu zakončil na poslednej priečke a zo súťaže zostúpil po viac než troch desaťročiach.

Prečítajte si aj

Hráči Realu Madrid.Uplynulú sezónu strávil v Reale: Reprezentant má už po EURO zamieriť za exotikou

"Nezávislý licenčný výbor KNVB odobral licenciu futbalovému klubu Vitesse k 9. júlu. Absencia bankového účtu a audítora, taktiež skutočnosť, že nebol dodaný vyrovnaný rozpočet, znemožňujú pokračovanie licencie v sezóne 2024/2025," citovala z vyhlásenia KNVB agentúra AFP.

Tím krízového manažmentu Vitesse uviedol, že momentálne rokuje o dohode s holandským podnikateľom Guusom Frankem, ktorý by sa mohol stať novým majiteľom klubu. Podľa denníka De Telegraaf má Vitesse dlhy minimálne v hodnote 14,3 milióna eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články