window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ideálna československá zostava na EURO 2024 podľa Čechov: Jasná prevaha Slovákov!

PRAHA - Česi zostavili ideálnu československú zostavu na EURO 2024. Jasná prevaha Slovákov!
Hráči Slovenska ďakujú fanúšikom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenská reprezentácia sa na EURO 2024 blysla výbornými výkonmi. Aktívny štýl, vysoké napádanie, nebezpečná ofenzíva, neúnavná bojovnosť a atraktívna hra. Navyše cenný skalp Belgicka v skupine po výhre 1:0.

K tomu zverenci trénera Francesca Calzonu takmer pridali aj ďalšiu senzáciu, keď boli minútu od vyradenia Anglicka v osemfinále, no napokon prehrali 1:2 po predĺžení. Pre porovnanie Česko nedokázalo postúpiť zo skupiny, uhralo jediný bod po remíze s Gruzínskom. Čelia veľkej kritike, zatiaľčo na Slovákov sa hrnú chvály z celého sveta.

Prečítajte si aj

Tréner slovenskej reprezentácie Francesco Calzona.Jeden má dvere otvorené, reči o druhom zabitý čas: Calzona prehovoril o Čavričovi a Makovi

Český portál iSport.cz poskladal ideálnu jedenástku zloženú z hráčov českého a slovenského tímu. Jednoznačne v nej majú navrch Slováci, ktorých spomínaný web vybral až ôsmich! V bráne je Martin Dúbravka, v obrane figurujú Peter Pekarík, Milan Škriniar aj Dávid Hancko. Nechýba stredopoliar Stanislav Lobotka a v ofenzíve trojica Ondrej Duda, Ivan Schranz a Lukáš Haraslín.

Československá top zostava na EURO 2024 podľa iSportu:

Dúbravka - Pekarík, Škriniar, Krejčí, Hancko - Lobotka - Souček, Provod - Duda - Schranz, Haraslín

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iSport.cz

Diskusia

Podobné články