window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestup snov na dosah! Hancko má čoskoro podpísať s európskym gigantom

MADRID - Prestup snov na dosah! Dávid Hancko má už čoskoro podpísať s európskym gigantom.
Dávid Hancko (Slovensko) strieľa priamy kop.
Zdroj: TASR - Martin Baumann
Zdieľajte:

Žiaril v drese Sparty Praha, odkiaľ si ho stiahol holandský Feyenoord Rotterdam. Počas dvoch sezón si spravil ešte lepšie meno, patril medzi najväčšie hviezdy tímu. Trhová hodnota slovenského reprezentačného obrancu Dávida Hancka sa vyšplhala na 35 miliónov eur (podľa špecializovaného portálu Transfermarkt).

Niet divu, že o Hancka je obrovský záujem. Pri jeho cene je zrejmé, že musí prestúpiť do niektorého z najväčších európskych klubov. Dlho sa hovorilo o FC Liverpoole, kde zamieril tréner Feyenoordu Arne Slot. Spomínal sa tiež PSG. Pred EURO 2024 ale začali intenzívne kolovať správy o záujme španielskeho Atletica Madrid.

Prečítajte si aj

Jose Mourinho na lavičke rímskeho AS.Rokovania už odštartovali: Mourinho si do Fenerbahce vyhliadol hviezdu Liverpoolu

Hanckova partnerka Kristýna Plíšková sa vyjadrila, že v Madride by sa jej páčilo. No a ich spoločný sen sa môže čoskoro stať skutočnosťou! "Hancko sa blíži prestupu do Atlética. Na stole je pripravený kontrakt do roku 2029,“ píše renomovaný taliansky futbalový expert Nicolo Schira na sociálnej sieti X.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/Nicolo Schira

Diskusia

Podobné články