window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vyhral Ligu majstrov s Bayernom aj Barcelonou: Loptový kúzelník končí kariéru

LIVERPOOL - Víťaz Ligy majstrov s Bayernom aj Barcelonou končí kariéru.
Thiago Alcantara počas dovolenky na Maldivách.
Zdroj: instagram @thiago6
Zdieľajte:

Bývalý reprezentačný španielsky stredopoliar Thiago Alcantara sa rozhodol ukončiť aktívnu futbalovú kariéru. Informuje o tom Fabrizio Romano na sociálnej sieti X.

Podľa informácií známeho experta plánuje Alcantara zostať vo futbale, ale v inej úlohe. Predtým sa objavili správy o tom, že Alcantara by sa mohol pripojiť k trénerskému štábu Hansiho Flicka v Barcelone.

Prečítajte si aj

Albert Rusnák (vľavo) a jeho gólové oslavy so spoluhráčmi.VIDEO Famózny gól a to nebolo všetko: Rusnák v MLS opäť žiaril!

33-ročný Thiago Alcantara hral naposledy za FC Liverpool. Na Anfielde pôsobil od roku 2020 a toto leto klub opustil. Celú uplynulú sezónu vynechal pre zranenie, na ihrisku sa objavil v jedinom zápase.

Thiago Alcantara je odchovancom Barcelony, neskôr pôsobil aj v Bayerne Mníchov. S oboma európskymi veľkoklubmi dokázal vyhrať Ligu majstrov. V drese The Reds vyhral FA Cup a Superpohár, za Liverpool odohral celkovo 98 zápasov s bilanciou troch gólov a šiestich asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články