window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Agbonlahor: Strach Martineza posadiť Ronalda na lavičku pochoval Portugalsko

BERLÍN - Martinezov strach posadiť Cristiana Ronalda na lavičku pochoval Portugalsko, myslí si bývalý skvelý útočník Gabriel Agbonlahor.
Cristiano Ronaldo po štvrťfinálovom konci Portugalska s Francúzskom.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Bývalý útočník anglickej Aston Villy Gabriel Agbonlahor je presvedčený, že tréner Portugalska Roberto Martinez mal posadiť 39-ročného útočníka Cristiana Ronalda na lavičku. Podľa jeho názoru to spôsobilo, že Portugalsko krachlo v štvrťfinále EURO 2024 na Francúzsku.

"Som fanúšikom Ronalda. Je to vynikajúci hráč. Cristiano však na tomto turnaji nič neurobil. Nevytváral nebezpečné momenty, nevyvíjal tlak, nebránil. Nepomohol si vytvárať veľké šance a v šanciach, ktoré dostal, minul bez toho, aby spôsobil problémy obrancom," hodnotil výkon Ronalda na EURO 2024 bývalý skvelý útočník, cituje ho talkSPORT.

Prečítajte si aj

Brankár Anglicka Jordan Pickford.FOTO Kamery ho usvedčili: Pickford mal na fľaši penaltový ťahák na Švajčiarov

"No zároveň hral všetky minúty a nebol vystriedaný. Roberto Martinez sa veľmi bál nechať Ronalda na lavičke a Portugalsko to stálo turnaj," dodal Agbonlahor. Cristiano Ronaldo prvýkrát v kariére na veľkom medzinárodnom turnaji nestrelil ani gól.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: talkSPORT

Diskusia

Podobné články