window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Po konci v Taliansku má nový klub: Reprezentant Gyömbér podpísal zmluvu s nováčikom

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant a účastník EURO 2024 Norbert Gyömbér si našiel nového zamestnávateľa.
Vľavo tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona a jeho zverenec Norbert Gyömbér.
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
Zdieľajte:

32-ročný rodák z Revúcej, ktorý si v slovenskom reprezentačnom drese zahral aj na tohtoročnom EURO, podpísal zmluvu so saudskoarabským tímom Al-Kholood, ktorý bude v novej sezóne nováčikom v elitnej Saudi Pro League.

"Slovenský reprezentant sa dohodol s tímom Al-Kholood Club," uviedol na sociálnej sieti žurnalista Mohamed Alkaoud z BBC News Arabic. Gyömbér do klubu z mesta Ar Rass prichádza po vypršaní zmluvy v talianskom US Salernitana, ktorý zostúpil do Serie B.

Prečítajte si aj

Už bývalý tréner Rumunska Edward Iordanescu.Nečakaný šok pre senzačného víťaza slovenskej skupiny na EURO 2024: Do tejto misie som dal celé svoje srdce

Gyömbér v Taliansku strávil desať rokov, keď sa z Banskej Bystrice presunul do talianskej Catanie a následne obliekal dresy rímskeho AS, Pescary, Bari, Perugie a naposledy aj Salernitany, za ktorú v poslednej sezóne odohral 25 súťažných zápasov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články