window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tvrdá rana pre Barcelonu: Talentovaná hviezdička skončila v záplave sĺz

BARCELONA - Tvrdá rana pre FC Barcelona.
Tréner Barcelony Hansi Flick.
Tréner Barcelony Hansi Flick. Zdroj: TASR/AP - Joan Monfort
Zdieľajte:

Španielsky futbalista Marc Bernal z FC Barcelona si roztrhol predný krížny väz v kolene a vynechá väčšinu sezóny. Sedemnásťročný defenzívny stredopoliar sa zranil v utorkovom zápase 3. kola La Ligy na ihrisku tímu Rayo Vallecano (2:1).

Bernal utrpel zranenie ľavého kolena v 98. minúte duelu po súboji s domácim Isim Palazonom. Z ihriska mu pomohli členovia lekárskeho štábu. Mužstvo muselo dohrať záverečné tri minúty v desiatich.

Prečítajte si aj

Robert Lewandowski a gólové oslavy futbalistov FC Barcelona.VIDEO Barcelona stále stopercentná: Vydarená premiéra hviezdnej posily priniesla ďalší triumf giganta

Španielsky mladík, ktorý debutoval za Barcelonu v prvom kole na ihrisku Valencie (2:1), utrpel aj pridružené zranenie vonkajšieho menisku. "V najbližších dňoch sa podrobí chirurgickému ošetreniu,“ uvádza sa vo vyhlásení Barcelony podľa agentúry Reuters.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články