window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zidane sa môže vrátiť do veľkého futbalu: Dal jasne najavo, že by chcel viesť európskeho giganta

PARÍŽ - Zinedine Zidane sa môže čoskoro vrátiť do veľkého futbalu. Má záujem viesť jedného z európskych gigantov
Tréner Zinedine Zidane.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Francúz Zinedine Zidane sa možno čoskoro vráti do sveta veľkého futbalu a obnoví svoju trénerskú kariéru, informuje o tom francúzsky L´Equipé.

Podľa tohto zdroja sa môže stať novým hlavným trénerom Manchesteru United, na lavičke ktorého by nahradil Holanďana Erika ten Haga. Zidane dal vedeniu anglického giganta jasne najavo, že by mal záujem o prácu na Old Trafforde.

Prečítajte si aj

Wayne Rooney už nie je tréner anglického druholigistu Birminghamu City.VIDEO Ani kilá navyše ho nezastavia: Legendárny Rooney opäť raz rozjasal fanúšikov Manchestru United!

Zidane úspešne pôsobil ako tréner na lavičke Realu Madrid, ktorý viedol v rokoch 2016 až 2018 a 2019 až 2021. Dvakrát priviedol "biely balet" k triumfu v španielskej La Lige, trikrát triumfoval v Lige majstrov a dvakrát vyhral španielsky Superpohár.

Manchester United odohral vlani nevydarenú sezónu, po ktorej sa špekulovalo o budúcnosti trénera ten Haga. No a "červeným diablom" nevyšiel ani úvod novej sezóny, keď v anglickej Premier League prehrali dva z troch zápasov a figurujú až na 14. mieste v tabuľke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: L´Equipé

Diskusia

Podobné články