window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Messi okamžite po návrate zahviezdil: To, čo predviedol, bolo typickejšie ako iné veci

FORT LAUDERDALE - Argentínsky futbalista Lionel Messi sa úspešne vrátil do súťažného kolotoča.
Oslavujúci Lionel Messi.
Zdroj: TASR/AP - Mark Stockwell
Zdieľajte:

V nočnom zápase zámorskej MLS sa dvoma gólmi a asistenciou podpísal pod víťazstvo Interu Miami nad Philadelphiou Union 3:1.

Tridsaťsedemročný Messi na trávnikoch absentoval od 14. júla, keď si vo finále Copa America, v ktorom Argentína zdolala Kolumbiu 1:0, poranil členok. Do tréningového procesu sa postupne vracal v priebehu uplynulých troch týždňov. "Som trochu unavený skrz teplo a vlhkosť v Miami, ale veľmi som sa chcel vrátiť po takom dlhom čase. Začal som trénovať so skupinou a začal som sa cítiť lepšie," skonštatoval Argentínčan po stretnutí.

Prečítajte si aj

Frustrovaný Erling Haaland.Nedá sa opísať, ako mi chýbaš! Ďakujem ti za všetko, Erling Haaland prežíva obrovský žiaľ

Inter prehrával od 2. minúty po góle Mikaela Uhreho, ale v 26. a 30. minúte prišli dva zásahy hviezdneho krídelníka. Najskôr zareagoval na krátku prihrávku Luisa Suareza pre pokutovým územím, obtočil sa okolo obrancu Kaia Wagnera a brankára Andrewa Ricka prekonal strelou ku vzdialenejšej ľavej žrdi. O štyri minúty ho v šestnástke našiel ďalší bývalý spoluhráč z Barcelony Jordi Alba a loptu poslal na pravú stranu bránky. V závere zápasu ešte prihral na gól Suareza. "To, čo predviedol, bolo typickejšie ako iné veci, ktoré sa stali dnes večer. Som šťastný, že dohral zápas a hral celých 90 minút. Cítil sa dobre," uviedol tréner Interu Gerardo Martino.

Miami je na čele Východnej konferencie so 62 bodmi a má istotu účasti v play off, pripomenula agentúra AP. Vyraďovacia fáza sa začne 25. októbra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články