window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kam zamieri Messi po vypršaní zmluvy v Inter Miami? Pre mnohých to bude veľkým prekvapením

MIAMI - Lionel Messi môže už budúci rok zmeniť klubové farby.
Lionel Messi v drese Interu Miami.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Argentínsky útočník Lionel Messi sa môže budúci rok presunúť do svojho bývalého klubu Newell´s Old Boys, kde uzavrie kariéru. Informuje o tom El Nacional.

Aktuálne pôsobí 37-ročný argentínsky útočník v zámorskej MLS, kde oblieka dres Interu Miami. Platnú zmluvu má do leta 2025 a práve po jej vypršaní je v hre návrat do Newell´s Old Boys, v ktorom Messi na mládežníckej úrovni pôsobil v rokoch 1995 až 2000.

Podľa uvedeného zdroja Lionel Messi vážne uvažuje, že posilní Newell´s Old Boys budúce leto ako voľný hráč a v rodnej Argentíne uzavrie svoju veľkolepú kariéru.

Prečítajte si aj

Luis Enrique skončil pri kormidle Španielska.Luis Enrique: Netrénoval by som PSG s Messim, Neymarom a Mbappem, prezradil dôvod

Preslávil sa najmä ako hráč FC Barcelona, pôsobenie v PSG mu nevyšlo podľa predstáv a podľa vlastných slov sa v Parku princov trápil. V Interi Miami si začal futbal znova naplno užívať, pretože nečelí takému tlaku ako v Európe. S Argentínou získal v roku 2022 titul majstra sveta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Nacional

Diskusia

Podobné články