window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kalich trpezlivosti pretiekol: Manchester United už rozhodol o osude trénera Erika ten Haga

MANCHESTER - Pohár trpezlivosti pretiekol! Man UTD rozhodol o osude Erika ten Haga.
Tréner Manchestru United Erik ten Hag.
Zdroj: TASR/AP - Dave Thompson
Zdieľajte:

Od jeho príchodu sa Manchester United prezentoval nevýraznými výkonmi aj výsledkami. Navyše nie je tajomstvom ani zlá atmosféra v kabíne. Stačí si spomenúť na náhly odchod Cristiana Ronalda z klubu či konflikt s Marcusom Rashfordom.

Vedeniu United už s holandským trénerom nadobro došla trpezlivosť. "Červení diabli" z úvodných piatich zápasov v anglickej Premier League získali len dve výhry a sedem bodov. Patrí im až jedenásta pozícia a to nie sú miesta, kde sa chce ambiciózny a slávny klub z Old Traffordu nachádzať.

Prečítajte si aj

Marcus Rashford (vľavo) bojuje o loptu s Bartom van Roojom z Twente.VIDEO Ten Hag po ďalšom sklamaní pre fanúšikov Manchestru Unied zúril: Musím sa pozrieť do zrkadla!

Preto vedenie United začalo aktívne hľadať trénera, ktorý nahradí Erika ten Haga, informuje o tom TEAMtalk. Podľa tohto zdroja je koniec ten Haga na lavičke United "otázkou času". Vymeniť ten Haga chceli United už v lete, ale nepodarilo sa im nájsť vhodnú náhradu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TEAMtalk

Diskusia

Podobné články