window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ancelotti dal hráčom Realu pred madridským derby rázny zákaz

MADRID - Carlo Ancelotti dal pred madridským derby hráčom Realu rázny zákaz.
Carlo Ancelotti na lavičke Realu.
Zdroj: TASR/AP - Matthias Schrader
Zdieľajte:

Španielska futbalová La Liga má pred sebou bitku o Madrid. Atlético hostí Real a môžeme sa tešiť na parádne futbalové divadlo. Tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti pripravuje svojich hráčov na vyhrotený duel a zakázal im pohádať sa s rozhodcom. Informuje o tom španielska Marca.

Taliansky kouč bol podľa spomínaného zdroja veľmi nespokojný s prístupom svojich hráčov v predošlom ligovom stretnutí proti Alavésu, v ktorom sa jeho zverenci často dostávali do hádok a konfliktov s rozhodcom, nesúhlasili s jeho rozhodnutiami. Z pohľadu Ancelottiho kvôli tomu Real Madrid stratil kontrolu nad zápasom.

Prečítajte si aj

Hráči Atlética Madrid.Atlético Madrid zrušilo koncert mexickej speváčky: Dôvodom jej priazeň voči Realu Madrid

Pred madridským derby venoval Carlo Ancelotti zvýšenú pozornosť komunikácii s hviezdnym brazílskym krídelníkom Viniciusom Juniorom. Taliansky kouč od neho požaduje, aby upriamil svoju pozornosť na hru a nie na hádky s rozhodcom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články