window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner ten Hag sa obhajuje: Manchester United v jednom patrí medzi najlepšie tímy Premier League

MANCHESTER - Tréner Erik ten Hag obhajuje seba a svoj tím. V jednom patríme k najlepším v Premier League
Holandský tréner Manchestru United Erik ten Hag.
Zdroj: TASR/AP - Dave Thompson
Zdieľajte:

V anglickej Premier League je Manchester United po šiestich kolách až na 13. pozícii v tabuľke. Štyri body nad pásmom zostupu. S negatívnym skóre 5:8. Menej gólov dal len predposledný Southampton (3). K tomu remíza v úvodnom zápase Európskej ligy proti holandskému Twente.

Niet divu, že fanúšikovia "červených diablov" zúria a požadujú odvolanie trénera Erika ten Haga. Ten to má na Old Trafforde nahnuté aj podľa viacerých britských futbalových expertov. Vedenie klubu zatiaľ holandského špecialistu podržalo, ale trpezlivosť má svoje medze, to bez pochyby.

Holandský kouč napriek slabej ofenzívnej produkcii obhajoval svoj tím. "Vytvárame si veľa šancí, v Premier League sme tretí z hľadiska vytvorených šancí. Musíme zlepšiť hru v záverečnej tretine ihriska a v pokutovom území súpera. Som presvedčený, že naši útočníci sú toho schopní,“ snaží sa udržať pozitívny pohľad na vec ten Hag.

Prečítajte si aj

Lionel Messi (vľavo) a Luis Suárez sa tešia z gólu.VIDEO Messi opäť ukázal svoju veľkosť, pridal sa aj Suárez: Inter Miami do play-off z prvého miesta

Otázkou zostáva, dokedy s ním ešte bude mať vedenie Manchesteru United trpezlivosť? Podľa viacerých britských novinárov už aktívne hľadajú jeho nástupcu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články