window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľký návrat? FC Barcelona môže v lete získať bývalú hviezdu

BARCELONA - Prestupová bomba na budúce leto? FC Barcelona môže v lete získať svoju bývalú veľkú hviezdu.
Futbalisti FC Barcelona sa tešia.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Senzačný návrat? Brazílsky útočník Neymar by sa mohol budúce leto vrátiť do FC Barcelona, informuje o tom španielsky portál Sport.es. Neymar je druhou prioritou na zozname katalánskeho veľkoklubu na budúce leto, dodáva uvedený zdroj.

Podľa Sport.es je prioritným cieľom Barcelony nórsky útočník Erling Haaland, ale pri ťažkej ekonomickej situácii Kataláncov je to utópia. V prípade, že sa im nepodarí získať hviezdu Manchesteru City, na rad prichádza práve Neymar, ktorý už v minulosti na Nou Campe pôsobil.

32-ročný Brazílčan sa budúce leto stane voľným hráčom po vypršaní zmluvy so saudskoarabským tímom Al-Hilal. Barcelona chce Neymara v lete priviesť zadarmo. Aj pre samotného Neymara by to mohla byť zaujímavá možnosť. Dlho nehral pre zranenie kolena, no túži sa dostať do nominácie Brazílie na majstrovstvá sveta 2026.

Prečítajte si aj

Lionel Messi (vľavo) a Luis Suárez sa tešia z gólu.VIDEO Messi opäť ukázal svoju veľkosť, pridal sa aj Suárez: Inter Miami do play-off z prvého miesta

V Barcelone je pre neho dobre známe prostredie. Navyše by hral v špičkovej súťaži a Lige majstrov, čo by mu mohlo pomôcť dostať sa do dobrej a konkurencieschopnej formy pred majstrovstvami sveta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport.es

Diskusia

Podobné články