window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jurgen Klopp je späť: Veľký návrat k futbalu od januára 2025

BERLÍN - Veľký návrat Jurgena Kloppa do sveta futbalu.
Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp ďakuje fanúšikom.
Zdroj: TASR/AP - Rui Vieira
Zdieľajte:

Mnohých prekvapilo, keď sa nemecký tréner Jurgen Klopp rozhodol po minulej sezóne ukončiť svoje pôsobenie na lavičke anglického FC Liverpool. Svoje rozhodnutie zdôvodňoval chýbajúcou energiou na náročnú prácu.

No jeho návrat je na spadnutie! Nemecká verzia Sky Sport priniesla informáciu, že Jurgen Klopp sa čoskoro vráti do sveta veľkého futbalu. Stane sa novým celosvetovým riaditeľom futbalu Red Bullu, informuje spomínaný zdroj.

Prečítajte si aj

Fanúšikovia Liverpoolu na slávnom Anfielde.VIDEO Liverpool rozhodol o budúcnosti talentovaného reprezentanta na Anfielde

57-ročný ex-tréner FC Liverpool či Borussie Dortmund nastúpi do svojej novej funkcie od januára 2025. Náplňou jeho novej práce bude poradenstvo klubom pod hlavičkou Red Bullu, radiť bude v prestupovej politike aj vo filozofii smerovania.

Ako nemecký Sky Sport uvádza, Jurgen Klopp má v kontrakte s Red Bullom uvedenú aj špeciálnu klauzulu o umožnení prevziať trénerskú taktovku v nemeckej reprezentácii, v prípade, že bude mať túto ponuku. Súčasným trénerom Nemecka je Julian Nagelsmann, ktorý má zmluvu do MS 2026.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sport

Diskusia

Podobné články