window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Opustí Škriniar v januári PSG? O služby slovenského reprezentanta má záujem taliansky gigant

PARÍŽ - Zmení Milan Škriniar v zime pôsobisko?
Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar.
Zdroj: TASR - Martin Baumann
Zdieľajte:

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar by mohol odísť v januári na hosťovanie do konca sezóny z Paríža Saint Germain do Juventusu Turín. Podľa denníka La Gazzetta dello Sport o tom taliansky klub intenzívne uvažuje.

Dvadsaťdeväťročný obranca v súčasnosti zarába 10 miliónov eur ročne plus bonusy. V tejto sezóne však odohral za francúzsky klub zatiaľ iba 111 ligových minút. Športový riaditeľ "starej dámy" Cristiano Giuntoli údajne skúma možnosť zapožičania si Škriniara.

Prečítajte si aj

Slovenský futbalista Milan Škriniar.Škriniar o neľahkej pozícii v PSG aj prestupe k Ronaldovi: Situácia je taká, aká je...

Záujem turínskeho klubu o bývalú hviezdu Interu Miláno vyvolal nedostatok jeho herného času v PSG. V aktuálnom ročníku nastúpil len v dvoch z deviatich ligových zápasov.

Juventus má problémy v defenzíve po vážnom zranení Gleisona Bremera. Klub má k dispozícii len troch stredných obrancov, a preto chce v zimnom prestupovom období posilniť zadné rady. Prípadná dohoda však bude závisieť od ochoty PSG nechať Škriniara odísť na hosťovanie a prípadne prispievať na jeho plat. Juventus v súčasnosti nemá rozpočet na drahé transfery, zvažoval by iba prestup na hosťovanie s možnou opciou na kúpu.

Taliansky gigant monitoruje aj ďalšie možnosti vo sfére obrancov vrátane Jakuba Kiwiora z Arsenalu, tvrdí portál footitalia.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články