window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Údiv a zhrozenie: Nemci ukázali šatňu, aká ich privítala v Bosne

ZENICA - Nemci zostali v údive, keď otvorili dvere do šatne v Bosne.
Tréner Nemecka Julian Nagelsmann.
Zdroj: TASR/DPA
Zdieľajte:

Nemecká futbalová reprezentácia sa v piatok večer predstaví v Zenici proti Bosne a Hercegovine v súboji "áčka" v Lige národov. Hosťujúci hráči neverili vlastným očiam, kde to prišli, keď otvorili dvere do šatne.

Štadión Bilino Polje v Zenici bol postavený už v roku 1972. Hoci pred dvanástimi rokmi prešiel rekonštrukciou, o žiadnom luxuse hovoriť nemožno. Stačí sa pozrieť na video, ktoré zverejnili nemeckí novinári z televízie RTL.

Zostali v šoku a niet divu, že otázky na zázemie štadióna v Zenici smerovali aj na trénera Juliana Nagelsmanna či nemeckých hráčov. Tí sa však rozhodli zachovať diplomaciu a elegantne zo situácie vykľučkovali.

Prečítajte si aj

Grécki futbalisti sa tešia z gólu, ktorý strelil Vangelis Pavlidis.VIDEO Šok a trpké sklamanie pre kolísku futbalu: Anglicko utrpelo historickú prehru

"Štadión je skutočne krásny. Pre mňa je podstatné, aby bolo v dobrom stave ihrisko. O sprchy sa nestarám, keďže sa v nich sprchovať nebudem,“ povedal s humorom Julian Nagelsmann, ktorý sa teší na súboj pred vypredanou 15-tisícovou arénou.

"Je to lepšie ako na školských ihriskách. Keď nám v Stuttgarte rekonštruovali štadión, mali sme šatňu menšiu aké sú v školských halách,“ snažil sa reagovať pozitívne aj brankár Alexander Nubel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články