window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland zostrelil Slovincov, pozornosť však strhol príspevkom na sociálnej sieti: Oznámil veľkú novinku!

OSLO - Zažiaril proti Slovinsku, ale Erling Haaland zaujal najmä príspevkom na sociálnej sieti.
Nór Erling Haaland a jeho radosť po strelenom góle.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Hviezdny útočník Erling Haaland sa zaskvel v domácom stretnutí "béčka" Ligy národov, keď dvoma gólmi pomohol Nórsku zdolať Slovinsko 3:0. Ale viac ako výkonom na ihrisku zaujal príspevkom na sociálnej sieti X.

Haaland sa odfotil s loptou za dresom, naznačujúcim bruško a prstom v ústach ako znak cumlíka. K tomuto záberu pridal emotikon bábätka a SOON, čo znamená čoskoro.

Vyzerá to tak, že Haaland s priateľkou Isabel Haugsengovou Johansenovou očakávajú v nasledujúcich mesiacoch prírastok do rodiny. S desiatimi gólmi suverénne najlepší kanonier anglickej Premier League tak zažíva mimoriadne úspešné obdobie na futbalových trávnikoch, aj v súkromí.

Prečítajte si aj

Zľava gól strieľa Dávid Strelec (Slovensko), Švédi Victor Lindelhöf a brankár Viktor Johansson.Záchranca Strelec skvele zareagoval na kritiku od Calzonu: Sú to dobré pocity, ale...
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články