window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďalšia obrovská hviezda na ceste do Realu Madrid: Súhlasil s prestupom ako voľný hráč

MADRID - Ďalšia veľká hviezda na ceste do Realu Madrid. Súhlasil s prestupom ako voľný hráč
Trent Alexander-Arnold v strede.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Zástupca kapitána Liverpoolu a anglický reprezentačný obranca Trent Alexander-Arnold súhlasil s prestupom do Realu Madrid ako voľný hráč. Informoval o tom novinár Ramon Alvarez de Mont na sociálnej sieti X.

Podľa jeho informácií sa Alexander-Arnold dohodol s vedením Realu Madrid na prestupe budúce leto, keď mu vyprší súčasný kontrakt s The Reds a na štadión Santiaga Bernabeua tak príde zadarmo ako voľný hráč.

Real Madrid má problém s pravou stranou obrany, pretože Dani Carvajal utrpel vážne zranenie kolena, pre ktoré si už v tejto sezóne nezahrá. Preto sa špekulovalo o možnosti príchodu Alexandera-Arnolda už v zimnom prestupovom termíne.

25-ročný anglický reprezentant je odchovancom FC Liverpool, za prvý tím The Reds nastupuje od roku 2016. Jeho trhová hodnota sa odhaduje na 70 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Alex Meret, brankár Neapolu.Arsenal si vyhliadol nového brankára, chce ho priviesť budúce leto
Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/Ramon Alvarez de Mont

Diskusia

Podobné články