window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tréner Žiliny nečakané zlyhanie zobral na seba: Boli dôvody, ktoré necháme vo vnútri tímu

ŽILINA - Futbalisti MŠK Žilina remizovali v 12. kole Niké ligy s Podbrezovou 2:2 a udržali si post lídra tabuľky.
Michal Ščasný sa stal novým trénerom MŠK Žilina.
Zdroj: TASR - Daniel Stehlík
Zdieľajte:

V 15. minúte Galčík poslal presný center na hlavu Daniela Smékala, ktorý dostal Podbrezovú do vedenia. Žilinčania po inkasovanom góle pôsobili nervózne, strácali lopty, no postupne znovu získali istotu a začali útočiť. V 31. minúte Bari našiel prihrávkou v šestnástke hostí Bileho, ten ešte loptu posunul voľnému Máriovi Sauerovi, ktorý strelou k ľavej žrdi Dankovej bránky vyrovnal na 1:1.

Domáci išli do vedenia v 85. minúte, keď Mário Sauer presným centrom našiel na zadnej tyči Patrika Iľka, ktorý nikým nebránený poslal loptu do siete hostí. Tí následne prestriedali, vrhli všetky sily do útoku a odmenou im bolo vyrovnanie. V druhej minúte nadstaveného času Sanusi znovu na ľavej strane prešiel cez dvoch hráčov Žiliny, prihrávkou do stredu šestnástky Žiliny našiel presne Davida Depetrisa a skúsený argentínsko-slovenský útočník sa už nemohol pomýliť.

12. kolo Niké ligy:

MŠK Žilina - FK Železiarne Podbrezová 2:2 (1:1)
Góly: 31. Sauer, 85. Iľko - 15. Smékal, 90+2. Depetris. ŽK: Depetris (POD). Rozhodovali: Kráľovič - Pozor, Štofik. 1982 divákov. Zostavy:

MŠK Žilina: Belko - Minárik, Hubočan, Ndjeungoue - Pekarík (62. Hranica), Gidi, Káčer (62. Iľko), Bari (62. Kopásek) - Bile (86. F. Kóša), Sauer, Ďuriš

Podbrezová: Danko - Koštrna, Oravec (68. Mrva), Markovič - Slávik (60. Ďatko), Paraj (87. Deml), Š. Faško (46. Chyla), Sanusi - Galčík (87. Depetris), Smékal, Yirajang

Michal Ščasný, tréner Žiliny: "To, že sme dnes nevyhrali beriem na seba, je to moja chyba. Boli dôvody, ktoré necháme vo vnútri tímu. Musíme sa naučiť žiť a hrať s tým, že nie všetky veci idú v zápase tak ako chceme. V prvom polčase sme boli málo nebezpeční, chýbali nám centre, závary v šestnástke súpera. V druhom polčase sme išli do vedenia, ale súperovi sa podarilo vyrovnať. Nič sa nekončí, pre nás je to sklamanie, ale takéto zápasy nás posúvajú dopredu, stále máme čo zlepšovať. Musíme dobre zregenerovať a pripraviť sa na Ružomberok v utorok."

Štefan Markulík, tréner Podbrezovej: "Náročný zápas na ihrisku výbornej Žiliny. Chystali sme sa na to, že Žilina bude dominantná, ale z hry si veľa šancí nevytvorila, za čo patrí chalanom poďakovanie. Do vedenie sme išli po hlavičke Smékala, mrzí ma prvý inkasovaný gól. Druhý polčas sme začali úpravou v rámci nastavenia hry, reagovali sme na rozostavenie Žiliny. Pomohlo nám v obrane striedanie Chylu, škoda šance Ďatka, no mali sme aj my šťastie pri šanciach Žiliny. Pred druhým gólom sme mali jednoduchú stratu, mohli sme situáciu lepšie vyriešiť. Tím však ukázal skvelý charakter, bojoval a podarilo sa nám vyrovnať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články