window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho chce do Fenerbahce hviezdu Bayernu Mníchov

ISTANBUL - José Mourinho chce do Fenerbahce hviezdu Bayernu.
José Mourinho skončil na lavičke AS Rím.
Zdroj: TASR/AP - Gregorio Borgia
Zdieľajte:

Hlavný tréner tureckého Fenerbahce Istanbul José Mourinho chce získať do svojho tímu 28-ročného krídelníka Bayernu Mníchov Kingsleyho Comana. Informuje o tom novinár Florian Plettenberg na sociálnej sieti X.

Podľa tohto zdroja sa už predstavitelia Fenerbahce na Comana vypytovali. Zdôrazňuje však, že prestup Comana do Istanbulu je nepravdepodobný, pretože ten má iné futbalové plány a predstavy o svojej budúcnosti.

Prečítajte si aj

Slovenský futbalový reprezent Dávid Hancko.Hancko sa vrátil k spornej penalte, ktorá nás stála prvenstvo v skupine: Neviem, aké sú pravidlá, ale bol som nahnevaný

Päť gólov a tri asistencie zaznamenal Coman v 28 zápasoch za Bavorov vo všetkých súťažiach počas uplynulej sezóny. Má platnú zmluvu do leta 2027 a podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je jeho trhová hodnota 50 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/Florian Plettenberg

Diskusia

Podobné články