window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Vitaj doma! Košice ulovili šiestu letnú posilu

KOŠICE - Káder FC Košice posilnila šiesta letná posila.
Gólová radosť hráčov Košíc.
Zdroj: TASR - František Iván
Zdieľajte:

Káder FC Košice posilnil Dalibor Takáč, zmluvu podpísal na dva roky. Dvadsaťšesťročný odchovanec košického futbalu odišiel ešte v dorasteneckom veku do Ružomberka a v drese MFK odohral dovedna 126 ligových zápasov s bilanciou 10 gólov, 18 asistencií. V januári 2022 sa stal hráčom Korony Kielce a v tomto poľskom klube pôsobil aj v uplynulej sezóne.

Prečítajte si aj

Lukáš Haraslín, Ondrej Duda, Norbert Gyömbér, kapitán Milan Škriniar, Stanislav Lobotka a Denis Vavro počas tréningu.Tvrdá rana po návrate z EURO: Slovenský reprezentant si musí hľadať nového zamestnávateľa

O jeho návrate do Košíc informoval oficiálny web klubu. "Počas pôsobenia v iných kluboch som sledoval košický futbal z diaľky. Všetky zmeny, ktorými si futbal v Košiciach prešiel, som aktívne vnímal a úprimne som rád, že to došlo do tohto bodu. Košice hrajú najvyššiu súťaž, majú nádherný štadión a práve toto si ľudia v Košiciach i samotné mesto zaslúžili," povedal Takáč.

Stal sa tak šiestou predsezónnou posilou Košíc. Okrem neho sú novými menami na súpiske aj Marek Zsigmund, Daniel Magda, Szilárd Bokros, Dávid Šípoš a Karlo Miljanič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články