window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Brankár nie je jediný: AS Trenčín opúšťa trojica futbalistov

TRENČÍN - Slovenský futbalista Samuel Kozlovský prestúpil z AS Trenčín do poľského klubu Widzew Lodž.
Zľava Artur Gajdoš, Njegoš Kupusovič a Hilary Chuhwak (všetci AS Trenčín).
Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

Dvadsaťštyriročný lavý obranca podpísal s účastníkom Ekstraklasy dvojročnú zmluvu s ročnou opciou. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

"Poľská liga je veľmi kvalitná, hrá sa tu ofenzívny futbal, čo mi vyhovuje. Ľudia v Ekstraklase chodia na futbal vo veľkých číslach a už teraz sa teším na atmosféru v lige. Som pyšný na to, že budem obliekať dres tradičného klubu, ktorým je Widzew. Lodž je známy aj tým, že má perfektných fanúšikov, ktorých sa už teraz neviem dočkať. Bude to pre mňa niečo nové, keďže som v zahraničnom klube ešte nehral,“ uviedol Kozlovský v tlačovej správe. V tíme pôsobí aj jeho krajan a brankár Ivan Krajčírik.

Kozlovský prišiel do Trenčína v lete 2021 z druholigovej Petržalky. V premiérovej sezóne si na svoju šancu musel počkať až do nadstavbovej časti. Odvtedy bol pravidelným hráčom základnej zostavy. V drese AS si vo všetkých súťažiach pripísal 74 zápasov. Strelil v nich päť gólov ku ktorým pridal šesť asistencií. Prvýkrát v kariére si vyskúša pôsobenie v zahraničí.

Prečítajte si aj

Gólová radosť hráčov Košíc.FOTO Vitaj doma! Košice ulovili šiestu letnú posilu

Ďalšie dva odchody

Vo futbalovom klube AS Trenčín nebudú od novej sezóny pokračovať Roman Šebeň ani Lazar Mijovič. Informoval o tom oficiálny web účastníka Niké ligy.

Šebeň prestupuje do treťoligového klubu FK Beluša. Rodák z Bánoviec nad Bebravou prežil celú mládežnícku kariéru pod Čákovým hradom. Bol členom kádra do devätnásť rokov, ktorý pod vedením trénera Martina Fabuša získal v sezóne 2021/2022 majstrovský titul. Štartoval aj v zápasoch mládežníckej UEFA Youth League. Za mužov odohral 8 zápasov vo všetkých súťažiach.

Mijovič mieri naspäť do belgického klubu Lommel SK, ktorý sa rozhodol ukončiť hosťovanie hráča. V Trenčíne sa výraznejšie nepresadil a pripísal si iba jeden ligový štart.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články