window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

UEFA poslala list Bellinghamovi: Žiada o vysvetlenie neslušného gesta v zápase so Slovenskom

LONDÝN - Bude mať čo vysvetľovať! UEFA neslušné gesto Bellinghama zo zápasu proti Slovákom nenechala len tak.
Jude Bellingham gestikuluje po tom, ako strelil úvodný gól.
Zdroj: TASR/AP - Ebrahim Noroozi
Zdieľajte:

Jude Bellingham sa stal hrdinom Anglicka v osemfinále proti Slovensku (2:1 po predĺžení), keď minútu pred koncom nadstaveného času nádhernými nožničkami vyrovnal a poslal duel do predĺženia, v ktorom rozhodol Harry Kane.

No hviezda Realu Madrid sa postarala aj o veľkú kontroverziu, keď v rámci gólovej oslavy ukazoval smerom mimo ihriska pohyby rukami v oblasti rozkroku. Podľa mnohých išlo o posmech smerom k slovenskej lavičke. No Bellingham po zápase reagoval na sociálnej sieti X, vyjadril rešpekt slovenskému tímu a tvrdil, že toto gesto ukazoval priateľom na tribúne.

Prečítajte si aj

Hráč Španielska Nico Williams oslavuje gól.Je jednou z TOP hviezd EURA: Európski giganti s eminentným záujmom o kanoniera Atlética

Každopádne UEFA toto konanie nenechala bez povšimnutia. Poslala Bellinghamovi list, v ktorom žiada o vysvetlenie neslušného gesta. Na odpoveď má hviezda Anglicka tri dni. Informuje o tom Daily Mail. Bellingham bude trvať na tom, že týmto gestom nechcel nikoho uraziť a išlo len o srandu s priateľmi.

Na oficiálnej stránke UEFA sa už predtým objavila informácia o tom, že inšpektor pre etiku a disciplínu prešetrí potenciálne porušenie základných pravidiel slušného správania zo strany Judea Bellinghama. Anglicko si o postup do semifinále EURO 2024 zahrá so Švajčiarskom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články