window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Je jednou z TOP hviezd EURA: Európski giganti s eminentným záujmom o kanoniera Atlética

MADRID - Túžia po ňom európski giganti.
Hráč Španielska Nico Williams oslavuje gól.
Hráč Španielska Nico Williams oslavuje gól. Zdroj: TASR/AP - Frank Augstein
Zdieľajte:

Vedenie futbalového klubu FC Barcelona prejavilo eminentný záujem o angažovanie španielskeho reprezentanta Nica Williamsa. Ten však iba v decembri predĺžil zmluvu s Athleticom Bilbao do roku 2027 a v baskickom pôsobisku je podľa vlastných slov spokojný.

"Cítim sa tam veľmi dobre. Iba nedávno som podpísal nový kontrakt a som šťastný. Je veľmi zvláštne, že sa ma pýtate na moju budúcnosť," uviedol 21-ročný krídelník pre španielsku televíznu stanicu TVE. Tamojšie médiá v tejto súvislosti pripomínajú, že Barcelona je naďalej vo finančných ťažkostiach a Williams má v zmluve výstupnú klauzulu vo výške 60 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Lukáš Haraslín, Ondrej Duda, Norbert Gyömbér, kapitán Milan Škriniar, Stanislav Lobotka a Denis Vavro počas tréningu.Tvrdá rana po návrate z EURO: Slovenský reprezentant si musí hľadať nového zamestnávateľa

O Williamsa, ktorý patrí k najlepším hráčom Španielska na prebiehajúcich ME, má podľa agentúry DPA interes aj londýnska Chelsea. Španieli vyhrali na šampionáte zatiaľ všetky štyri svoje zápasy a vo štvrťfinále sa stretnú v piatok s domácim Nemeckom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články