window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slová, ktoré si mohli radšej odpustiť: Dvoch majstrov Európy vyšetruje UEFA!

NYON - Dvojica španielskych majstrov Európy podlieha vyšetrovaniu UEFA.
Álvaro Morata a víťazné oslavy majstrov Európy.
Álvaro Morata a víťazné oslavy majstrov Európy. Zdroj: TASR/AP - Andrea Comas
Zdieľajte:

Európska futbalová únia (UEFA) začala disciplinárne konanie voči španielskym hráčom Álvarovi Moratovi a Rodrimu pre ich správanie sa počas osláv titulu majstrov Európy. Obaja spievali spolu s fanúšikmi v Madride chorál so slovami "Gibraltár je Španielsko".

Gibraltárska futbalová asociácia podala v tejto súvislosti formálnu sťažnosť a UEFA vymenovala etického a disciplinárneho inšpektora, aby vyhodnotil, či došlo k porušeniu predpisov. Gibraltár je britské územie, nachádzajúce sa na južnom cípe Španielska.

Prečítajte si aj

Vľavo tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona a jeho zverenec Norbert Gyömbér.Po konci v Taliansku má nový klub: Reprezentant Gyömbér podpísal zmluvu s nováčikom

Obvinenia voči Rodrimu a Moratovi zahŕňajú porušovanie základných pravidiel slušného správania, všeobecných zásad správania, využívanie športových podujatí na prejavy nešportového charakteru a hanobenie futbalu. Španieli sa stali majstrami Európy, keď vo finále šampionátu v Nemecku zdolali Anglicko 2:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články