window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Futbalový ošiaľ na dedine: Martin Škrtel zariadil prestupovú bombu, prichádza účastník MS a bývalý kanonier Slovana

BRATISLAVA - Futbalový klub FK Hajskala Ráztočno oslavuje ďalšie veľké meno vo svojom kádri.
Futbalisti FK Hajskala Ráztočno.
Futbalisti FK Hajskala Ráztočno. Zdroj: Instagram - FK Hajskala Ráztočno
Zdieľajte:

Už dlhšie vo svojej rodnej obci v okrese Prievidza hráva siedmu ligu Martin Škrtel, ktorý teraz zlanáril aj bývalého kanoniera Slovana a slovenského reprezentanta, ktorý si zahral aj na MS 2010 v JAR Filipa Hološka.

Prečítajte si aj

Radosť hráčov Slovana.Má hodnotu ako Kucka či Mak: Slovan usiluje o získanie reprezentanta, má ísť o posilu do útoku

"Ďalšia slovenská legenda v drese Hajskaly. Bývalý slovenský reprezentant Filip Hološko, sa stal oficiálnym hráčom FK Hajskala. Filip vitaj! Prajeme ti dobrý štart a veľa spoločných úspechov," napísal k príchodu zvučnej posily tím FK Hajskala Ráztočno na sociálnej sieti.

Dnes už 40-ročný matador, ktorý je rodákom z Piešťan, si počas svojej bohatej profesionálnej kariéry zahral na Slovensku okrem Slovana aj za Trenčín, ale aj český FC Slovan Liberec, Slovácko, turecké kluby Besiktas Istanbul, Manisaspor, Rizespor, Istanbul B.B. a tiež si vyskúšal pôsobenie v austrálskom Sydney FC, naposledy hrával okresnú súťaž za SK Úvaly neďaleko Prahy.

Reprezentačný dres Slovenska si rýchlonohý krídelník obliekol 65-krát a v týchto dueloch zaznamenal osem gólov, pridal tri asistencie a trikrát inkasoval žltú kartu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, FK Hajskala Ráztočno

Diskusia

Podobné články