window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Má hodnotu ako Kucka či Mak: Slovan usiluje o získanie reprezentanta, má ísť o posilu do útoku

BRATISLAVA - Slovan má už istý balík v pohárovej Európe, v hľadáčiku reprezentačná posila do ofenzívy.
Radosť hráčov Slovana.
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
Zdieľajte:

Slovan Bratislava si po postupe cez slovinské Celje do 3. kvalifikačného kola Ligy majstrov zaistil účasť v skupinovej fáze európskej súťaže. Hrať bude minimálne v skupine Konferenčnej ligy a tým pádom má istotu lukratívnej prémie 3,17 mil. eur. Vzhľadom k tomu je namiesto otázka ďalších posíl.

Tréner Vladimír Weiss st. po suverénnej výhre s Celje 5:0 v domácom odvetnom súboji druhého kvalifikačného kola Ligy majstrov hovoril, že je potrebné spraviť ešte jedno-dve dobré rozhodnutia smerom do kádra a priznal, že stále je v hre príchod slovinského reprezentačného útočníka Andraža Šporara z Panathinaikosu Atény.

Prečítajte si aj

Hlavný tréner FK DAC 1904 Dunajská Streda Xisco Muňoz.VIDEO Po výprasku v Azerbajdžane prehrali aj doma: Tréner DAC sa vyjadril k svojmu odchodu

Zdá sa však, že to nie je jediný slovinský reprezentant, ktorého majú belasí v hľadáčiku. Slovan Bratislava údajne zaberal aj útočníka Blaža Kramera z Legie Varšava, ktorý by v ofenzíve vhodne doplnil Davida Strelca. "Ako doplnenie ku Davidovi Strelcovi má Slovan záujem o 28-ročného slovinského útočníka Legie Varšava Blaža Kramera, ktorý má na konte aj 5 štartov za slovinský národný tím. Prvú ponuku mal poľský klub odmietnuť. O hráča sme mali záujem aj v minulosti, keď ešte pôsobil v Zurichu," informuje Slovan Insights na sociálnej sieti X.

Kramer je vysoký útočník (191 centimetrov), ktorý má vo Varšave platný kontrakt do leta 2025, teda ešte na jednu sezónu. Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je jeho odhadovaná trhová hodnota 500-tisíc eur, teda na podobnej úrovni ako Juraj Kucka či Róbert Mak.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/Slovan Insights

Diskusia

Podobné články