window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Desivé zábery z Česka: Ničivé škody, druholigový klub prišiel o štadión!

OPAVA - Víkendová povodeň v Opave zaplavila viacero miestnych športovísk vrátane futbalového štadióna a spôsobila značné škody.
Víkendová povodeň v Opave zaplavila viacero miestnych športovísk vrátane futbalového štadióna a spôsobila značné škody.
Víkendová povodeň v Opave zaplavila viacero miestnych športovísk vrátane futbalového štadióna a spôsobila značné škody. Zdroj: Facebook/Slezský FC Opava
Zdieľajte:

Voda zaplavila nielen hraciu plochu, ale poškodila aj zázemie štadióna. Ligová futbalová asociácia (LFA) odložila piatkový zápas medzi SFC Opava a 1.SK Prostějov, ktorý mal byť súčasťou 10. kola druhej ligy, na neurčito.

"LFA pristúpila k tomuto kroku na základe vážnych škôd, ktoré na štadióne sliezskeho tímu spôsobili víkendové záplavy. Opavu cez víkend zasiahli mimoriadne silné záplavy a neobišli ani štadión. Voda zaplavila hraciu plochu a vystúpila až po tretí rad na protiľahlej tribúne F. Vážne poškodila aj kabíny, zázemie a poznačila aj okolie štadióna,“ uviedla LFA v tlačovej správe.

Prečítajte si aj

Ilustračné foto, smrť.Veľký šok a hlboký zármutok: Futbalový svet prišiel o ďalšiu legendu

Pre nepriaznivé počasie, ktoré spôsobilo rozsiahle záplavy v niektorých častiach krajiny, sa cez víkend neodohrala ani prvá, ani druhá futbalová liga. Dva zápasy najvyššej súťaže Chance ligy, Plzeň - Olomouc a Mladá Boleslav - Slavia, sa však odohrajú v utorok. Zápasy 6. kola boli odložené z dôvodu účasti tímov v záverečnom 4. predkole (play off) európskych pohárov. Informovali o tom české médiá.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články