window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Balotelli nekončí: Zamieriť môže do prekvapujúcej futbalovej destinácie, rokuje s jedným klubom

RÍM - Mario Balotelli v rokovaniach s klubom z veľmi netradičnej futbalovej destinácie.
Mario Balotelli chce späť do Serie A.
Zdroj: instagram @mb459
Zdieľajte:

Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli sa nedávno nechal počuť, že by rád v kariére pokračoval v talianskej Serie A. V tejto prestížnej súťaži už ale o neho evidentne nie je záujem. Zamieriť by mohol do bulharskej ligy, záujem o neho má CSKA Sofia. Informuje o tom portál Topsport.bg.

Podľa tohto zdroja predstavitelia CSKA Sofia aktívne rokujú s talianskym rebelom o spolupráci. Po odchode z tureckého Adana Demirspor je Balotelli v pozícii voľného hráča. V minulej sezóne tureckej ligy strelil Talian sedem gólov v 16 zápasoch.

Prečítajte si aj

Tréner Manchestru United Erik ten Hag.Kalich trpezlivosti pretiekol: Manchester United už rozhodol o osude trénera Erika ten Haga

CSKA Sofia sa v tejto sezóne príliš nedarí a obzerá sa po posilách. Z ôsmich zápasov bulharskej ligy má na konte len tri víťazstvá a päť porážok. Mario Balotelli patril svojho času k najväčším hviezdam svetového futbalu. Obliekal dres talianskej reprezentácie a na klubovej úrovni pôsobil v Interi Miláno, AC Miláno, Manchester City či FC Liverpool. Kariéru má ale popretkávanú disciplinárnymi problémami, kontroverziami a škandálmi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Topsport.bg

Diskusia

Podobné články