window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Brankár Trenčína rozzúril kotol Slovana a potom to prišlo: V Bratislave to poriadne vrelo aj po záverečnom hvizde

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava remizovali v sobotňajšom zápase 10. kola Niké ligy na domácej pôde s AS Trenčín 1:1 a po včerajšom triumfe MŠK Žilina v Dunajskej Strede (3:0) prišli o post ligového lídra.
Strelec gólu Chinonso Emeka, Rahim Ibrahim a brankár Matúš Sláviček (všetci Trenčín) sa radujú po strelení gólu.
Strelec gólu Chinonso Emeka, Rahim Ibrahim a brankár Matúš Sláviček (všetci Trenčín) sa radujú po strelení gólu. Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
Zdieľajte:

Trenčania bodovali na pôde Slovana prvýkrát od augusta 2018. Zaváhanie "belasých" prišlo po historickom zápase Ligy majstrov proti Manchestru City (0:4). O body prišli nečakane aj po postupe do hlavnej fázy LM, keď úradujúci majstri nestačili doma na Žilinu 0:5. Na lavičke Trenčína absolvoval vydarený návrat do najvyššej slovenskej súťaže tréner Ivan Galád, ktorý dostal v závere červenú kartu. Po stretnutí obdržal druhú žltú kartu aj brankár hostí Matúš Sláviček za potýčku s hráčmi súpera, ktorá prišla okamžite po záverečnom hvizde.

Brankára AS údajne slovne napádal kotol belasých a po záverečnom hvizde Slavíček poslal fanúšikom Slovana provokatívne gesto. Sektoru C najskôr ironicky zamával a následne poslal bozk. Za 21-ročným mládežníckym reprezentantom Slovenska okamžite pribehli nahnevaní hráči na čele s kapitánom Tigranom Barseghjanom, po čom Slavíček skončil na trávniku.

Talentovaný gólman AS sa na Tehelnom poli stal jedným z hrdinov hostí, keď predviedol niekoľko výborných zákrokov a v záverečných sekundách vychytal práve tutovku Barseghjana.

V zostave "belasých" už chýbal Vladimír Weiss ml., zo zdravotných príčin absentovali Juraj Kucka i Róbert Mak a na poslednú chvíľu vypadol aj brankár Dominik Takáč pre chorobu.

Prečítajte si aj

Vladimír Weiss ml. v akcii.Otázniky nad koncom kariéry Weissa. Prehovoril klubový lekár: Takáto je pravda

Hlasy po zápase/zdroj: Voyo/:

Vladimír Weiss st., tréner Slovana: "Každý zápas môže byť ťažký, keď sa súper dobre defenzívne pripraví. Mali sme šance, ale boli sme málo efektívni. Okrem Tigranovej efektivity sme nepredviedli nič. Gól, ktorý padol vďaka Blackmanovi, bol vlastný."

Ivan Galád, tréner AS Trenčín: "Som rád, že sme ukázali komponenty, na ktorých sme v týždni pracovali. Som rád, že chlapci predviedli maximum na základe našich aktuálnych možností. Nastúpili štyria mladí hráči z akadémie, budeme sa snažiť ďalej s nimi pracovať. Čo sa týka červenej karty, ľuďom chýba bazálna úcta. Ja sa budem venovať svojej práci, ale vážne sa musím zamyslieť, či má toto zmysel."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články