window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Soutghate na lavičku Manchestru United? Bývalý tréner Anglicka prehovoril

ATÉNY - Kedy sa bývalý reprezentačný kormidelník Anglicka Gareth Soutghate vráti na trénerskú stoličku?
Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Gareth Southgate gestikuluje na tlačovej konferencii v Glasgowe.
Zdroj: TASR/AP - Steve Welsh
Zdieľajte:

Bývalý kouč anglickej futbalovej reprezentácie Gareth Southgate sa najbližší rok neplánuje vrátiť na trénerskú lavičku. Vo štvrtok to povedal na zhromaždení Asociácie európskych klubov (ECA) v Aténach.

Päťdesiatštyriročný Southgate sa rozhodol skončiť vo funkcii po letných ME v Nemecku. Angličania prehrali vo finále so Španielskom 1:2. V uplynulom období sa jeho meno skloňovalo v súvislosti s Manchestrom United, ktorému sa pod vedením Erika ten Haga nedarí. Tieto informácie však poprel.

Prečítajte si aj

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar.Opustí Škriniar v januári PSG? O služby slovenského reprezentanta má záujem taliansky gigant

Nemá sa kam ponáhľať

"Na budúci rok určite nebudem trénovať, tým som si istý. Na dobré rozhodnutia si musím dopriať čas. Keď vystúpite z takej veľkej úlohy, tak svojmu telu aj mysli potrebujete dať čas. Užívam si život, takže sa nemám kam ponáhľať," citovala Southgatea agentúra DPA.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články