window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na Kyliana Mbappého sa špina valí z každej strany: Ďalšie vážne obvinenie!

MADRID - Ďalšie vážne obvinenie Kyliana Mbappého.
Francúzsky útočník Realu Madrid Kylian Mbappé.
Zdroj: TASR/AP - Manu Fernandez
Zdieľajte:

Na hviezdneho francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého sa to valí doslova z každej strany! Od fanúšikov aj francúzskych futbalových expertov dostával naložené za to, že odmietol hrať za reprezentáciu a namiesto toho bol prichytený, ako si užíva v nočnom klube v švédskom Štokholme, kam sa sa priateľmi vybral na výlet.

Práve k jeho výletu v Štokholme sa vzťahuje škandál a vážne obvinenie, ktorému čelí. Je podozrivý zo znásilnenia. Švédska prokuratúra vo štvrtok potvrdila, že vyšetruje prípad znásilnenia v jednom z hotelov v Štokholme. Incident sa údajne odohral v hoteli, v ktorom zo štvrtka na piatok prespával aj Kylian Mbappé, informuje o tom švédsky Aftonbladet.

Prečítajte si aj

Kapitán Argentíny Lionel Messi sa teší z gólu.VIDEO Messi opäť ukázal svoju veľkosť: Hviezdny výkon argentínskej hviezdy pri totálnej demolácii súpera

Mbappé a jeho právnici všetko popierajú a budú spomínaný švédsky denník žalovať za hanobenie cti. Mbappé si vyrazil do Štokholmu s partiou kamarátov, do mesta si vyrazili na obed a večer sa presunuli do nočného klubu. Mbappé sa obvineniam o znásilnení bráni a naznačuje, že ide o intrigy a útoky zo strany jeho bývalého zamestnávateľa PSG, s ktorým sa súdi o nevyplatených 55 miliónov eur. "Fake news! Začína to byť predvídateľne, v predvečer pojednávania, akoby náhodou," napísal Mbappé na sociálnej sieti X.

A s ďalšími závažnými obvineniami prichádza renomovaný novinár Romain Molina, autor niekoľkých publikácií a investigatívnych článkov pre periodiká, ako napríklad The Guardian, The New York Times či BBC. Podľa jeho informácií má Mbappé problémy s disciplínou, psychikou a alkoholom. Na sociálnych sieťach píše, že Mbappé na tom nie je psychicky dobre a až príliš často popíja alkohol.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/Romain Molina

Diskusia

Podobné články