window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Fanúšikovia sa konečne dočkali: Neymar po roku opäť na súťažnom trávniku

AL AIN - Brazílsky futbalista Neymar sa po ročnej pauze opäť objavil v súťažnom zápase.
Neymar by mal dres PSG opäť vymeniť za ten barcelonský.
Zdroj: TASR/AP - Yoon Dong-jin
Zdieľajte:

Po dlhodobom zranení ľavého kolena nastúpil v závere pondelkového duelu jeho saudskoarabského klubu Al-Hilal v ázijskej Lige majstrov na ihrisku obhajcu trofeje Al Ain zo SAE. Neymarov tím vyhral 5:4 a v súťaži si aj po troch zápasoch drží stopercentnú bilanciu.

Neymar sa zranil 17. októbra 2023 počas kvalifikačného zápasu MS na pôde Uruguaja (0:2). Brazílčan si vtedy roztrhol predný skrížený väz a odtrhol meniskus v ľavom kolene. Operáciu absolvoval 3. novembra v Belo Horizonte.

Prečítajte si aj

Vľavo brankár Slovana Dominik Takáč a hráč Spartaka Martin Šulek.VIDEO Ko*ot sku*vený! Zradca Trnavy to v derby schytal od fanúšikov Spartaka

Po dlhej absencii prišiel v pondelok na trávnik v 77. minúte, keď jeho tím viedol 5:3. Hetrikom k triumfu prispel stredopoliar Salem Al Dawsari, domácim nestačil rovnako trojgólový zápis marockého útočníka Soufiana Rahimiho.

Al-Hilal dohrával v závere bez vylúčeného hráča, no víťazstvo ubránil. "Padlo veľa gólov, diváci videli veľa šancí a nakoniec sa nám podarilo vyhrať, hoci sme prišli o jedného hráča. Pre nás je to veľké víťazstvo," povedal pre Reuters srbský útočník hostí Aleksandar Mitrovič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články