window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Desivé VIDEO a FOTO: Čierny Mercedes hviezdy Leverkusenu sa na diaľnici zrazil s kamiónom

LEVERKUSEN - Futbalista Victor Boniface z Bayeru Leverkusen bude chýbať svojmu tímu v stredajšom zápase Ligy majstrov na ihrisku Brestu.
Hráč Leverkusenu Victor Boniface (vpravo) oslavuje so spoluhráčmi svoj gól.
Hráč Leverkusenu Victor Boniface (vpravo) oslavuje so spoluhráčmi svoj gól. Zdroj: TASR/AP - Aziz Karimov
Zdieľajte:

Nigérijský útočník mal v nedeľu autonehodu a vynechal utorňajší tréning. Nemecké médiá informovali, že nebol na palube lietadla s výpravou.

Jeho auto sa v nedeľu zrazilo na diaľnici s kamiónom. Dvadsaťtriročný futbalista zdieľal na sociálnych sieťach obrázky a video jeho čierneho Mercedesu s poškodeným podvozkom a zakrvavenou rukou.

Prečítajte si aj

Hráči Realu Madrid oslavujú.Obrovské sklamanie: Fanúšikovia Juventusu oslavovali príchod supertalentu z Realu, zostali im len oči pre plač

Športový riaditeľ tímu Simon Rolfes v utorok novinárom povedal, že hráč unikol vážnemu zraneniu, no po zrážke nie je úplne v poriadku: "Momentálne je to stále otvorené, takáto situácia nie je jednoduchá a musí sa z toho dostať. Všetci sme veľmi radi, že sa mu nič vážne nestalo."

Boniface odohral v tejto sezóne 10 zápasov vo všetkých súťažiach a dal 7 gólov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články