window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Balotelliho veľký návrat na spadnutie: Finišuje dohoda s klubom z talianskej Serie A

JANOV - Blíži sa veľký návrat Maria Balotelliho. Finalizuje sa dohoda s účastníkom talianskej Serie A
Mario Balotelli chce späť do Serie A.
Zdroj: instagram @mb459
Zdieľajte:

Bývalý taliansky reprezentačný útočník Mario Balotelli sa blíži k svojmu veľkému návratu do talianskej Serie A. Vedenie FC Janov finalizuje príchod Balotelliho ako voľného hráča, informuje o tom renomovaný taliansky novinár Nicolo Schira na sociálnej sieti X.

Balotelli by mal podľa jeho informácií zarobiť 250 - tisíc eur + bonusy a kontrakt má trvanie do konca aktuálnej sezóny, teda do júna 2025. Už skôr sa objavili správy o tom, že Mario Balotelli bol ponúknutý Janovu ako voľný hráč, no v tom čase Janov riešil potenciálnu náhradu za zraneného stredopoliara Ruslana Malinovského.

Prečítajte si aj

Futbalista Fabio Schiafino prišiel po explózii delobuchu o prsty.VIDEO Oslava sa zmenila na tragédiu: Futbalistovi v rukách explodoval delobuch hodený divákom, prišiel o prsty

"Tréner Gilardino a prezident Zangrillo tlačili na to, aby ho okamžite podpísali a presvedčili CEO Blazqueza, aby dal finálnu zelenú jeho prestupu," píše Nicolo Schira na sociálnej sieti X.

Mario Balotelli svojho času patril k najlepším útočníkom sveta. Pôsobil v tímoch európskych gigantov ako AC Miláno, Inter Miláno, Manchester City či FC Liverpool. Jeho kariéra ale postupne upadala, pretože viac ako svojím futbalovým umením plnil titulky početnými škandálmi, konfliktmi a porušeniami životosprávy profesionálneho futbalistu.

Naposledy pôsobil v tureckom tíme Adana Demirspor, v uplynulej sezóne v jeho drese strelil sedem gólov v 16 zápasoch a stále dokazoval, že ešte nepatrí do "starého železa". Uvidíme, čo predvedie po svojom návrate do Serie A.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/Nicolo Schira

Diskusia

Podobné články