window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho povedal, aký klub by chcel viesť, keď skončí na lavičke Fenerbahce

ISTANBUL - José Mourinho vyhlásil, aký klub chce viesť, keď skončí na lavičke Fenerbahce.
Tréner José Mourinho.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Tréner José Mourinho ústrednou postavou zápasu Európskej ligy medzi Fenerbahce Istanbul a Manchesterom United (1:1). Zhruba po hodine hry dostal červenú kartu, za intenzívne protesty, ktoré prišli ako reakcia na neodpískaný pokutový kop pre jeho tím.

Mourinho naložil rozhodcovi

"Nechce sa mi o tom ani rozprávať. Rozhodca mi povedal niečo neuveriteľné. Hovoril, že videl zároveň akciu na ihrisku, aj moje správanie na postrannej čiare. Blahoželám mu, pretože jeho periférne videnie je úplne neuveriteľné," ironicky reagoval Mourinho po stretnutí.

"Počas hry, pri rýchlosti 100 km/h, dokázal jedným okom sledovať penaltovú situáciu a druhým okom lavičku a moje správanie. Takže to je vysvetlenie, ktoré mi dal. Preto je jedným z najlepších rozhodcov na svete," pokračoval rozhorčene portugalský kouč.

Prečítajte si aj

Mario Balotelli chce späť do Serie A.Balotelliho veľký návrat na spadnutie: Finišuje dohoda s klubom z talianskej Serie A

Fenerbahce v Európskej lige ešte neprehralo, na konte má päť bodov z troch zápasov. Napriek získanému bodu proti svojmu bývalému klubu nebol Mourinho práve najspokojnejší. "Bolo by fér povedať, že sme odohrali mimoriadny zápas a boli sme lepší než oni. Takže dobrý bod to bol pre Manchester United, moji chlapci odohrali úžasný zápas," pochválil svoj tím.

No a José Mourinho zaujal aj odpoveďou na to, aký klub by chcel trénovať, keď skončí pôsobenie na lavičke Fenerbahce Istanbul. Má úplne jasnú predstavu. "Najlepšia vec, ktorú môžem urobiť, keď opustím Fenerbahce, je ísť do klubu, ktorý nehrá európsku súťaž. Takže klub na spodku tabuľky v Anglicku, ktorý bude o dva roky potrebovať trénera, som pripravený," cituje Mourinha BBC. Platnú zmluvu s Istanbule má do leta 2026.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BBC

Diskusia

Podobné články