window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Má byť súčasťou kádra trénera Kompanyho: Ibrahimovič sa upísal Bayernu

MNÍCHOV - Bayern podpísal kontrakt s 18-ročným talentom.
Harry Kane (vpravo) a gólové oslavy futbalistov Bayernu Mníchov.
Zdroj: TASR/AP - Matthias Schrader
Zdieľajte:

Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov podpísal trojročný kontrakt s odchovancom Arijonom Ibrahimovičom. Osemnásťročný krídelník má byť v novom ročníku súčasťou kádra nového trénera Vincenta Kompanyho.

Ibrahimovič strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v talianskom Frosinone, za ktoré odohral 18 zápasov a pridal dva góly. V A-tíme Bayernu sa dosiaľ predstavil len raz.

Prečítajte si aj

Gólová radosť hráčov Košíc.FOTO Vitaj doma! Košice ulovili šiestu letnú posilu

"Hosťovanie v talianskej Serie A ma posunulo dopredu ako človeka i futbalistu. Veľa som sa tam naučil. Už sa neviem dočkať, kedy začnem tu," tešil sa nemecký mladík.

Ibrahimoviča ocenil i športový riaditeľ Bayernu Christoph Freund. "Arijon Ibrahimovič získal v minulej sezóne cenné skúsenosti vo veku len 17 rokov, a to nie len na trávniku. Frosinone Calcio je súčasťou jednej z najlepších líg v Európe. Teraz dostane šancu zapôsobiť v našom prvom tíme," citovala Freunda agentúra DPA.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články