window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V Bratislave trápil Slovan: Hviezda City zatknutá po incidente v nočnom klube

BRATISLAVA - V zápase Ligy majstrov poriadne potrápil Slovan. Hviezda City zatknutá po incidente v nočnom klube
Matheus Nunes (Man City) v zápase proti Slovanu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Stredopoliar Manchesteru City Matheus Nunes žiaril v utorok na Tehelnom poli pri výhre 4:0 na ihrisku Slovana Bratislava v stretnutí Ligy majstrov. No podľa informácií britského Daily Mail, ktorý sa odvoláva na španielske El Mundo, má v Anglicku opletačky so zákonom.

V skorých ranných hodinách 8. septembra bol aktérom incidentu v nočnom klube v Madride. Nunes bol zatknutý po tom, čo návštevníkovi klubu zobral telefón. Futbalistu City zatkli a previezli na políciu na výsluch.

Nunesa zatkli po obvinení, že 58-ročnému mužovi zobral telefón po tom, ako sa ho pokúsil bez dovolenia odfotiť na toalete nočného klubu. Nunes mužovi v návale hnevu vytrhol telefón z rúk a odmietol ho vrátiť. Hráča niekoľko hodín po zadržaní prepustili na slobodu po zásahu jeho právnika. Stále však čelí obvineniu a pre spomínaný incident sa postaví pred súd.

Prečítajte si aj

Tréner Pep Guardiola (Manchester) v zápase 2. kola ligovej fázy Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - Manchester City.VIDEO Guardiola velebil hrdinu Slovana a hovoril s kapitánom Weissom: Jeden z jeho posledných zápasov, toto mi prezradil
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Daily Mail, El Mundo

Diskusia

Podobné články