window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona rozhodla o budúcnosti Roberta Lewandowského

BARCELONA - FC Barcelona rozhodla o budúcnosti Lewandowského.
Poľský útočník Robert Lewandowski v drese Barcelony.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

FC Barcelona prijala rozhodnutie o budúcnosti poľského útočníka Roberta Lewandowského. Podľa Sport.es vedenie katalánskeho veľkoklubu usúdilo, že útočník je schopný dlhodobo predvádzať hru na vysokej úrovni, takže na budúci rok nebude hľadať nového hlavného útočníka.

FC Barcelona je pripravená aj v budúcej sezóne staviť na služby poľského kanoniera. 36-ročný Lewandowski ako keby ani nestarol. V desiatich súťažných zápasoch aktuálnej sezóny vsietil už deväť gólov a pridal dve asistencie.

Robert Lewandowski má platnú zmluvu na Nou Campe do leta 2026 a podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je jeho trhová hodnota 15 miliónov eur. So siedmimi gólmi je zatiaľ najlepším strelcom španielskej La Ligy. Lídrom súťaže je Barcelona, má po ôsmich kolách trojbodový náskok pred druhým Realom Madrid.

Prečítajte si aj

Luis Suárez po triumfe s Kanadou.VIDEO Suárez prelomil mlčanie a poriadne naložil trénerovi Bielsovi: Bolí ma, keď vidím, čím si prechádza národný tím
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport.es

Diskusia

Podobné články