window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Známy je hlavný kandidát na nástupcu Erika ten Haga v Manchestri United

MANCHESTER - Hlavný kandidát na nástupcu Erika ten Haga na lavičke Man UTD.
Gólové oslavy futbalistov Manchestru United.
Zdroj: TASR/AP - Dave Thompson
Zdieľajte:

Pod trénerom Erikom ten Hagom sa na Old Trafforde trasie stolička. Jeho koniec na lavičke Manchesteru United je britskými médiami vnímaný ako hotová vec. Otázkou už je len kedy sa tak stane a kto bude jeho nástupcom.

Hlavným kandidátom na nového kouča United je súčasný tréner Brentfordu Thomas Frank, informuje Daily Mail. Podľa tohto zdroja si vedenie červených diablov dobre uvedomuje Frankovu úroveň profesionality a ochoty pracovať v rámci určitej štruktúry.

Zároveň si však vedenie United uvedomuje aj možnú nevýhodu a to, že dánsky odborník nemá skúsenosti s prácou vo veľkokluboch, akým je Manchester United. Thomas Frank je trénerom Brentfordu od roku 2018.

Prečítajte si aj

Tréner Manchestru United Erik ten Hag.Ten Hag s ďalšou vráskou na čele: Talentovaný reprezentant United tak skoro na ihrisku nepomôže

V hre aj Zidane

V hre je údajne aj Zinedine Zidane, s ktorým je vedenie United v neustálom kontakte, píše The Independent.

Generálny riaditeľ športového sektora Ineos (spolumajiteľ Manchestru United) Jean-Claude Blanc podľa The Independent udržiava neustále kontakty s francúzskym špecialistom Zinedinom Zidanom. Je potrebné poznamenať, že Blanc, rovnako ako majiteľ Manchestru United Jim Ratcliffe, je už dlho fanúšikom bývalého trénera Realu Madrid.

Zinedine Zidane viedol "biely balet" v rokoch 2016 až 2018 a 2019 až 2021. S Los Blancos sa stal dvakrát víťazom španielskej La Ligy a trikrát vyhral Ligu majstrov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Daily Mail, The Independent

Diskusia

Podobné články